Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundnavigation.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundnavigation.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sundnavigation.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Referencer | sundnavigation
inge@sundnavigation.dk     31 36 21 23

Det siger deltagerne om kurset “Fra Tyksak Til Smuksak”

Kursusforløbet “Fra tyksak til smuksak” hos Inge Holm har for mig personligt betydet et stort vendepunkt i mit liv!

De sidste mange år har jeg gerne villet tabe mig, men har manglet kuren og motivationen.

Jeg er så træt af stramme kostplaner, hvor du enten skal tælle kalorier eller veje din mad. Planer, hvor du bliver dunket i hovedet, hvis du ‘falder i’ og planer, hvor du SKAL motionere, løbe eller i motionscenter, som jeg hader!

Inge er, udover at hun er et dejligt menneske, også fagligt meget velfunderet og hun har stor forståelse for hver enkelts situation. Forløbet har været bygget op så vi efterhånden har fået en hel vifte af værktøjer til at understøtte vores vægttab.

Vi har arbejdet meget med livsværdier og vaner og er hver især blevet opmærksom på hvilke faktorer i livet, som kan påvirke vægten i en uheldig retning.

Det har været rigtig dejligt at intet er forbudt og der er intet du SKAL! Det er helt op til dig selv, du skal bare være klar over at en kage f.eks ‘koster’ i dit købmandsregnskab.

Jeg har på de 12 uger tabt mig 10 kilo og det er jeg lykkelig for. Jeg synes ikke det har været svært og jeg har fået et meget mere afslappet forhold til det at tabe mig. Jeg har ændret ganske få ting og det lykkes! Bare det at jeg ikke er på kur, men har mit mål for øje hele tiden gør at det fungerer for mig.

Tusind tak for hjælpen til Inge!
Jeg kan på det varmeste anbefale kurset Fra Tyksak til Smuksak ❤


Gitte Skov

“Det, der fangede mig ved netop dette forløb, var tilgangen til overvægt og slankekure.

At der ikke var fokus på en bestemt kur eller at vi skulle dyrke alverdens motion sammen, men at den mentale del fyldte mest!

Og jeg har aldrig fortrudt mit valg!

Dette forløb har været et vendepunkt i mit liv.

Inge, tusind tak for din hjælp!

Du har været en fantastisk guide, på min rejse hen imod en sundere og energifyldt Line.

Din faglige tilgang krydret med dine personlige erfaringer har inspireret mig. Især har Arbejdet med værdier, målsætning og vaner sat mange tanker igang hos mig.

I starten troede jeg måske, at jeg skulle på en slankekur. Idag ved jeg, at jeg er startet på en livsændring fyldt med en vifte af bevidst valg om, hvordan jeg vil leve mit liv.

Du har lært mig, at intet er forbudt. At i sidste ende skal regnskabet gå op, og der findes uendelige mange muligheder for det.


Line Larsen

Jeg kan bruge den undervisning, vi har fået, rigtig meget, også selvom jeg godt ved meget af det.

Der har også været mange nye ting for mig.

Det er en super måde at tænke på ens værdier og holde alle fristelserne op imod dem.

Dejligt at der ikke er noget, man ikke må, og hvis man falder, så må man rejse sig igen.


Anette Skov